Tabere de vara

Este deja o tradiţie organizarea de către Centrul Paideea a unor tabere de vară internaţionale, cu partenerii noştri din Marea Britanie. Fie că am vizitat Londra sau alte oraşe de tradiţie universitară, fie că am vizitat mici oraşele sau situri UNESCO, cele două săptămâni petrecute anual departe de ţară şi de confortul asigurat de prezenţa părinţilor, aduce un mare grad de independenţă şi responsabilizare pentru copii.

Beneficiile sunt deci complexe, atât din punct de vedere lingvistic, cât şi socio-emoţional. Prin taberele internaţionale, copiii învaţă să devină responsabili pentru ei şi acţiunile lor, să aibe grijă unii de alţii şi să conştientizeze apartenenţa la un grup, să fie toleranţi şi mai ales deschişi către tot ceea ce o experienţă de neuitat poate oferi.

Programul minuţios al taberelor, organizarea unor activităţi multiple şi mai ales vizitele şi excursiile, îi fac pe copii să îşi dorească an de an o experienţă în care îngheţata din Leicester Square, teatrele şi muzeele din West End sau minunata bibliotecă şi curte interioară de la Christ Church College să fie nişte momente pentru care merită să aştepţi tot anul!