Shoe Box

Paideea - ShoeboxDragi părinţi,

dorim să vă anunţăm faptul că Centrul Paideea se alătură proiectului caritabil ShoeBox şi că ne-ar bucura foarte mult dacă am avea parte şi acum de susţinerea dumneavoastră.

În spatele acestui proiect sunt oameni care îşi doresc să (re)aducă, în preajma sărbătorilor de Crăciun, zâmbetul pe buzele copiilor săraci de peste tot. Este un proiect la care vă puteţi alătura cu sufletul şi cu…o cutie de pantofi. Putem, fiecare dintre noi, să fim de acest Crăciun spiriduşii Moşului!

Încercăm să îi mobilizăm în această perioadă şi pe copiii care frecventează cursurile noastre şi să pregătim împreună cu fiecare grupă câte o cutie, aşa că susţinerea dumneavoastră, a părinţilor, este esenţială. Dorim să le transmitem, pe lângă bagajul de informaţie, şi alte valori: generozitate, compasiune şi bunătate sufletească.

 

Paideea - ShoeboxÎn perioada 4-11 decembrie, sub bradul din holul centrului, puteţi fie să lăsaţi aceste cutii de pantofi, umplute cu tot ceea ce doriţi să dăruiţi copiilor sărmani, fie să trimiteţi prin copiii dumneavoastră lucrurile pe care aţi dori să le adăugam în cutia grupei din care face parte acesta.

Ce puteţi pune în cutie/trimite?

  • dulciuri (ciocolată, napolitane, bomboane, jeleuri, biscuiţi)
  • articole de îmbrăcăminte (fular, mănuşi, ciorapi groşi, căciuli, bluze – care ar încăpea într-o cutie de pantofi)
  • articole şcolare (caiete, cărţi, carioci, creioane colorate, stilou, penar)
  • produse de igienă personală (săpun, şampon, gel de duş, perie şi pastă de dinţi, etc.)
  • orice alt cadou de care ştiţi că s-ar bucura copiii dumneavoastră.

Mai multe detalii despre proiect găsiţi şi pe site www.shoebox.ro

Dar din dar se face Raiul şi ce moment mai bun, de a-i învăţa pe copiii nostri lecţia altruismului şi a compasiunii, putem să găsim în această perioadă?

Orice ajutor contează şi vă mulţumim !