Proiecte sociale

Din dorinţa de a face mai conştienţi copiii care frecventează Centrul Paideea de faptul că reprezentăm cu toţii o comunitate şi că accesul la resurse presupune şi utilizarea lor responsabilă, am iniţiat câteva proiecte sociale care s-au bucurat de mare succes în rândul copiilor. Prin campania Shoe Box iniţiată în 2014, am reuşit să adunăm un număr impresionant de cutii frumos împachetate, ce au fost ulterior distribuite copiilor nevoiaşi din Centrul de Servicii Sociale “Acoperământul Maicii Domnului” Cluj-Napoca, aducând în felul acesta bucuria pe chipul lor, cu ocazia serbării de iarnă.

În 2015, am colectat împreună cu copiii bunuri sub forma hainelor, obiectelor de igienă personală, detergenţilor, rechizitelor şcolare ce au fost donate copiilor din Aşezământul Mănăstirii Dumbrava, judeţul Alba. Aici sunt îngrijiţi peste 100 de copii cu vârste cuprinse între 1 – 20 ani, de o mâna de oameni cu suflet mare.

Începând cu toamna lui 2015, am demarat un proiect cu Fundaţia Christiana, prin care copii selectaţi de către fundaţie, au fost integraţi în grupele de limba engleză ale Centrului Paideea, în vederea sprijinirii lor pentru atingerea unor competenţe lingvistice competitive.

Proiectele sociale ale Centrului Paideea vor continua, sperăm cu aceeaşi susţinere din partea dumneavoastră. O puteţi face în continuare prin direcţionarea a 2% din impozitul dumneavoastră, către Paideea, prin completarea formularului 230 aici.