Proiect Social Christiana

Paideea - Proiect social ChristianaProiect Social în parteneriat cu Asociația Christiana

Educația schimbă conștiințe și reprezintă șansa unei vieți mai bune!

Accesul la cunoaștere schimbă vieți !

Comunitatea noastră se poate schimba cu adevărat prin educație, dar nu doar cea a liderilor, ci a unui număr cât mai mare de persoane care vor face saltul către o masă critică ce va produce o schimbare socială de fond. Ideea de bază a acestui proiect social este de a deschide drumul către o educație de calitate a unor copii și tineri defavorizați social.

Începând cu septembrie 2015, Centrul Paideea a demarat un proiect social alături de Asociația Christiana, în vederea stimulării învăţării limbilor străine de un număr de 11 copii proveniți din medii sociale defavorizate.

Paideea - Proiect social Christiana

Cei 11 copii au fost selectați de către Asociația Christiana pe criterii sociale și au fost integrați în grupele de vârstă și nivel corespunzătoare ale Centrului Paideea. Inserția s-a produs delicat și cu discreție, pentru a nu atrage atenția asupra lor și a nu se face diferențieri în grupele de copii. Toți cei 11 copii urmează cursurile cu regularitate și cea mai mare parte a făcut salturi uimitoare în achiziția limbii, progresele școlare înregistrate confirmând acest lucru.

Dorim ca frecventarea cursurilor noastre să însemne pentru ei și o deschidere către o altă lume, cea în care orice este posibil dacă ai obiective clare și depui efortul necesar atingerii lor, în care limitarea este depășită prin motivație și determinare.

Sprijină proiectul nostru prin donarea a 2% din impozitul pe venitul anului 2015. În acest fel, vei deschide o fereastră pentru un copil care poate ajunge la lumină!

Aici puteți completa formularul 230 personalizat!