Program after school

ORE LUNI MARŢI MIERCURI JOI VINERI
12:30 – 13.00 SERVIT MASA SERVIT MASA SERVIT MASA SERVIT MASA SERVIT MASA
13.00 – 14.00 ACTIVITĂŢI LOGICO-MATEMATICE / TEME ACTIVITĂŢI DE SCRIERE ŞI DEZVOLTAREA VORBIRII / TEME ACTIVITĂŢI LOGICO-MATEMATICE / TEME ACTIVITĂŢI DE SCRIERE ŞI DEZVOLTAREA VORBIRII / TEME CERC DE LECTURĂ / TEME
14.00 – 15.30 JOACA ÎN AER LIBER – PARC JOACA ÎN AER LIBER – PARC JOACA ÎN AER LIBER – PARC JOACA ÎN AER LIBER – PARC JOACA ÎN AER LIBER – PARC
15.30 – 16.00 GUSTARE GUSTARE GUSTARE GUSTARE GUSTARE
16.00 – 17.30 CURS DE ENGLEZĂ CURS DE DEZVOLTARE EMOŢIONALĂ ŞI SOCIALĂ CURS DE ENGLEZĂ CURS DE CULTURĂ GENERALĂ CURS DE CREATIVITATE
17.30 – 18.00 PRELUAREA COPIILOR DE CĂTRE PĂRINŢI PRELUAREA COPIILOR DE CĂTRE PĂRINŢI PRELUAREA COPIILOR DE CĂTRE PĂRINŢI PRELUAREA COPIILOR DE CĂTRE PĂRINŢI PRELUAREA COPIILOR DE CĂTRE PĂRINŢI

Activităţi logico-matematice / de scriere şi dezvoltarea vorbirii:

Pe baza programei, copiii vor desfăşura activităţi ce le va facilita înţelegerea mai profundă a temelor predate la şcoală.
La fiecare activitate copiii vor primi fişe de lucru selectate pentru capitolele aflate în discuţie.

Paideea - Program after schoolPaideea - Program after schoolPaideea - Program after school

Curs de engleză:

Se va ţine de două ori pe săptămână câte un curs de 90 de minute de limba engleză, cu profesorii Centrului. Cursul vizează achiziţia de vocabular, structuri, traducere de texte pe baza imaginilor, jocuri şi activităţi de stimulare a conversaţiei în limba engleză.

Curs de cultură generală:

Copiii vor participa la cursuri pe teme din universul lor apropiat, familie, şcoală, dar şi cursuri cu privire la Cosmos, elementele naturii şi protejarea ei, sănătate, alimentaţie, personalităţi istorice, minime informaţii despre geografie.

Paideea - Program after schoolPaideea - Program after schoolPaideea - Program after school

Curs de dezvoltare emoţională şi socială:

Este un lucru dovedit că un om are nevoie de dezvoltarea inteligenţelor multiple pentru a face faţă solicitărilor la care viaţa îl supune. Dezvoltarea unilaterală a inteligenţei logice, face ca unii dintre cei mai străluciţi copii să aibe rezultate mediocre, atunci când nu-şi recunosc emoţiile sau nu au mecanisme de adaptare la diferite tipuri de emoţii. Prin acest curs vom, copiii vor parcurge abecedarul emo?iilor pe care le vor explora prin intermediul poveştilor şi al jocului de rol, reuşind să recunoască ce simt, în ce situaţii şi ce capacităţi de adaptare le stau la dispoziţie.

Curs de creativitate – “ Eu creez”

Vom dezvolta diferite activităţi care nu ţin doar de exprimarea plastică, prin desene, ci şi creare de poveşti şi personaje prin care copiii au posibilitatea de a-şi exprima universul lor interior.

Cerc de lectură

Cartea, indiferent de forma ei, tipărită sau electronică, rămâne un instrument esenţial pentru formarea unui om. Prin cercul de lectură încercăm să le formăm copiilor interesul pentru citit, pentru fantezie şi în final să-şi facă din carţi un bun prieten. Vor parcurge lecturi destinate vârstei lor, cele mai multe aflate în bibliografia obligatorie.

Paideea - Program after schoolPaideea - Program after schoolPaideea - Program after school