Filosofie educaţională

Programa de formare susţinută în cadrul cursurilor oferite de Centrul de Educaţie Paideea urmăreşte dezvoltarea individuală a copiilor, în paralel cu achiziţia cunostinţelor temeinice de limbi străine şi familiarizarea cu cultura anglofonă, respectiv germană.

Abordarea noastră în predarea limbilor engleză şi germană este una comunicativa, bazată pe interacţiune, dinamism şi învăţare colaborativă. Strategiile de achiziţie a limbii şi de facilitare a unui mediu de învăţare optim, placut şi stimulant, includ atat tehnici de invăţare prin predare, în special la clasele mai mari, cat mai ales tehnici moderne, cum ar fi jocul de rol, interviuri, munca în perechi sau în echipe, lectura unor texte de bază din literatura limbii de studiu.

Metodele de predare, alături de climatul de învăţare adaptat nevoilor educaţionale ale copiilor, în funcţie de fiecare grupă de varstă, vizează dezvoltarea de competenţe precum gandirea creativă şi analitică, facilitand auto-descoperirea, auto-exprimarea şi cresterea încrederii în sine a cursanţilor nostri.

Copiii Paideea învaţă să se exprime, să descopere, şi să crească armonios. Vino sa creşti alături de noi! Copiii Paideea învaţă să se exprime, să descopere, şi să crească armonios. Vino să creşti alături de noi!