Misiunea noastră

Centrul Paideea a luat fiinta in anul 2001 ca o organizatie non-profit, fiind unul dintre primele centre de educatie din Cluj-Napoca. Inca de la infiintare, activitatea de baza a centrului a fost organizarea cursurilor de limbi straine pentru copii, consultanta pentru oportunitati de studiu in strainatate, activitati after school si diverse cercuri si ateliere de dezvoltare socio-emotionala pentru copii si adolescenti, tabere de vara.

In acest moment, centrul organizeaza cursuri de limbi straine (engleza, germana si franceza) pentru copii intre 7 – 18 ani, pe grupe de varsta si nivel, fiind un centru acreditat de pregatire si testare Cambridge.

Misiunea noastra este de a asigura cursantilor nostri o educatie de calitate, validata de standardele internationale de pregatire si testare pentru limbile straine. Acordam o atentie speciala dezvoltarii personale a fiecarui copil in parte, intelegand unicitatea si capacitatea descoperirii valorii personale a fiecarei fiinte umane, indiferent sub ce forma alege ea sa se manifeste.

PAIDEEA – MORE THAN LANGUAGES !