Cursuri

Paideea - CursuriCursuri de limba engleză şi germană pentru elevi şi şcolari ( începând cu vârsta de 7 ani):

  • Se asigură mijloace variate de învăţământ pe suport hârtie şi multimedia
  • Fiecare copil se iniţiază în accesarea programelor specifice de învăţare a limbii prin mijloacele de învăţământ specifice
  • Se asigură pregătirea temeinică a copiilor în vederea susţinerii examenului pentru intrarea în clasele de intensiv engleză (cls. a V-a)
  • Cursurile sunt structurate şi adaptate programei naţionale pentru învăţământul preşcolar şi şcolar.

Cursul poate fi standard, adică o dată pe săptamână (durata: 90 minute) sau intensiv, de două ori pe saptămână şi cuprinde conţinuturi care să permită o bună cunoaştere a vocabularului de bază al limbilor ENGLEZĂ şi GERMANĂ, cât şi structuri ale conversaţiei uzuale şi gramatică. Fiecare lună se va termina cu însuşirea unui număr important de cuvinte pe care copiii le vor avea pe fişe de lucru sau în caiete. Repetarea cuvintelor cu copiii, în timpul liber, va duce la o fixare a lor mai temeinică şi implicit la creşterea şi îmbogăţirea vocabularului. Centrul Paideea pune la dispoziţia copiilor un cadru vesel, propice învăţării, în care copiii dumneavoastră pot să experimenteze învăţarea unei limbi străine de plăcere, fără presiunea catalogului, insistând pe motivaţia internă a copiilor pentru performanţă proprie.